Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Ceapa si ardeiul tocate se pun la calit pentru 7-8 min.
Adaugam si carnea taiata cuburi si lasam 15 min. la calit, pana cand devine albicioasa.
Adaugam pasta de tomate, 1 cana de apa sa acopere carnea, sare piper si ardei boia si lasam la fiert 30-35 de min. Mai adaugam apa daca mai este nevoie.
Batem ouale bine, adaugam faina si lasam 5 min. deoparte, apoi cu lingurita punem galustele in papricas. Atentie: sa fie suficienta zeama sa aiba unde sa fiarba, daca vi se pare putina, mai puneti o cana de apa inainte sa puneti galustele. Lasam la fiert inca 20 de min., iar la final presaram patrunjelul.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult